Kundene sier

Christer sier

Jeg kom til Ann-Reidun med en stor posjon usikkerhet på veien videre med generell lydighet på min strihårete Vorsteh. Hun lærte jeg hvordan forsterke lederskapet, hvor utrolig viktig det psykiske aspektet er i forhold til det lydighet og lederskap, og ikke minst hvordan jeg skal oppføre meg overfor hunden for å være en god leder. Vi jobbet med øvelser der dette ble godt implementert. Jeg fikk også masse gode tips og råd om hundens kroppsspråk og signaler.

Jeg reiste hjem som en mer selvsikker leder med en bevisst retning på dressuren av min hund. Akkurat det jeg trengte!
Takker for en strålende lærerik dag hos Kennel Fjellgløtt og Ann-Reidun Borgen!

Mvh
Christer Strand


Svein Tore sier

Hei Ulrika.

I går var virkelig en "eyeopener" for oss begge (meg og kona mi). Riktignok fikk vel stoltheten ett skudd for baugen i og med at problemet lå hos oss. Det var virkelig helt fantastisk å se hvordan Linus endret karakter, stressnivå og væremåte når vi tok tilbake lederskapet. Jeg må virkelig si at Ann-Reidun var helt fantastisk. Jeg kan ikke få fullrost henne nok.

Etter at vi kom hjem i går og sendte Linus inn, var også lydighet og stressnivået inne kraftig forbedret også. Og på kveldsturen jeg gikk med ham etterpå møtte vi en katt. Linus hater jo katter og ble veldig opptatt av denne. Jeg brukte da anledningen til å kreve fokus på meg. Måtte jobbe litt da også, men når vi gikk derfra og katten satt på plenen skulte han bare bort dit forsiktig mens vi gikk.

Jeg kjenner ikke hunden igjen.. Det føltes som vi reiste og dro tilbake med to forskjellige hunder. Men i realiteten var det vel han som reiste og kom tilbake med to forskjellige eiere. Hunden har jo hele tiden vært den samme.

Vi har allerede planlagt en ny runde med privattimer i uke 32 hos Ann-Reidun. Dette ga virkelig mersmak.

Ann-Reidun syntes Linus var sjeldent fin. Vi har bestemt oss for å stille ham ut ved første anledning. Må riktignok arbeide litt mer med dressuren frem til da, men håper på god plassering :)

Mvh

Svein Tore Opdan