Autorisert hundemassør

I oktober 2016 ble Ann-Reidun autorisert hundemassør, uteksaminert hos Nordisk Hundemassasjeskole. I april 2017 vil hun også være ferdig sertifisert laserterapeut gjennom Svenska Laser-Medicinska Sällskapet. Utdanningen som Rehabiliteringsterapeut for hund er etter planen ferdig i utgangen av 2017.

Du kan lese mer om hva en hundemassør kan hjelpe med under fanen Hundemassasje.

Det vil etter planen også bli mulig med laserbehandlinger for din hund i nær fremtid, følg med på Fjellgløtt`s side på Facebook for oppdateringer.

 

Border Terrier kull ventes i uke 23

Vår Sub Terram Extra Special venter valper med J C.I.B NORD EST UCH SE VCH JWW-10 EUW-11 NW-15 SW-15 NORDW- 16 Bohunt Sweep the Board

Under vises stamtavle for valpene.

Extra x Pimms

Sub Terram Extra Special 
Mor: Sub Terram Tough Shit
Far:C.I.B JWW-09 EUW-10 CZ CH Bubbles Fleret Moravia
En ung trivelig tispe som sjarmerer alle! Hun har god mentalitet, er sosial og omgås alle typer hunder uten problem, er frisk, og har god pels som er lettstelt. Hun sporer godt, og er brukt på rådyrjakt i høst. En lettført dame med stor motor! Herlig å jobbe med, smart og smidig.
Extra har vært på en utstilling hvor hun fikk Excellent.
Vi har ikke vært på noen prøver ennå, da tiden rett og slett ikke har strukket til. Men det kommer.
 Extra
J C.I.B NORD EST UCH SE VCH JWW-10 EUW-11 NW-15 SW-15 NORDW- 16 Bohunt Sweep the Board
Mor: Bohunt Scharlett Ribbonz
Far: AU UCH Condrum Sweet Sir Galahad
Pimms er den perfekte BT i temperament, han er sosial og vennlig. Han kommer godt overens med andre hunder også hannhunder, men er skarp i møte med vilt. En frisk hund, med lettstelt stri pels som beskytter mot vær og vind. Lettført i arbeid.
Alle hans meritter taler vel for seg selv! Han er en solid hannhund vi er glade for å få benytte!
Mer info om Pimms finner du hos www.sweeping.se
Er du intressert i denne kombinasjonen ta kontakt på tlf 41047766 eller mail ann-reidun@fjellglott.net

Parring gjennomført

Vår strihårtispe Janne vom Düwelsbarg ble parret med Ferro vom Bründlfeld nå i Juni.

Janne vom Düwelsbarg

 

 

 

 

 

 

Ferro vom Bründlfeld

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om parringen her

Er du int. i denne heltyske kombinasjonen så ta kontakt med Ann-Reidun på tlf +4741047766 eller mail til ann-reidun@fjellglott.net 

 

Utstilling på Kongsvinger

Fjellgløtt har vært på utstilling i Kongsvinger denne helgen. Hundene som ble stillt var strihårhannen Fjellgløtt`s AKG Mitshishu og pointerhannen Fjellgløtt`s BSJ Elu.

En flott dag med sol og mange mennesker som skinte om kapp med solen!

En vellykket dag på utstilling

Les mer

Jakttur i Ringebu

Etter en tids planlegging og undersøking av jaktmuligheter, falt valget på Vekkom Utmarkslag sitt terreng. Ikke det at vi hadde så mye annet å velge i heller.. Så den aller siste dagen i november pakket jeg sekken, hagle og to hunder i bilen og satte kursen mot Gjøvik for å hente min kompis Stian og hans to strihår.

Ringebu

Les mer

Fjellgløtthund på utstilling

Sub Terram`s Ger Jærnet og Fjellgløtt`s BSJ Elu

 

Idag har vi på Fjellgløtt vært på utstilling med vår unge pointer Fjellgløtt`s BSJ Elu.

Hvilken flott dag det ble for vår del! Elu viste seg villig frem og dommeren syntes nok at han var en vakker ung mann :) Det ble mange turer inn og ut av ringen og muttern fikk løpt MYE!!

Kritikken ble som følger:

Passe stor hvit hann av utmerket type. Godt hode for alderen. Herlig uttrykk. God hals, stram god overlinje, prima underlinje for alder. Velvinklete bakbein, akseptabelt vinklet front. God beinstamme, gode poter. Trivelig gemytt, korrekt bitt. Gode bakbeinsbevegleser. Løfter frambein noe høyt i trav.

Excellent,1.UKK,BHK, CK, BIR og BIG4

Mange fine bokstaver og flotte rosetter!

Vi gratulerer samtidlig Nina Kristiane Vik og Christer Strand med fantastiske resultater på sin aller første utstilling! Deres strihår, Sub Terram`s Ger Jærnet, endte til slutt med BIG2!

Kritikken ble:

Harmonisk og velbalansert hund av utmerket type. Maskulint hode, litt flat i skallen. Litt høyt ansatte ører. Litt lyse øyne men våkent uttrykk. Kraftfull kropp. Prima underlinje. Gode vinkler i bakbeina, bra front. Prima brukspels. Trivelig gemytt, korrekt bitt. Godt steg fram, akseptabelt bak.