Strihårkull planlagt

Vi har bestemt oss for å parre Fjellgløtt`s AKG WaYa Koda. Løpetiden kom litt tidligere enn planlagt, men parring blir det.

Koda og Met-Sho

Koda er ei dame med masse motor,god viltfinnerevne, og godt samarbeid! Hun har stor vannpasjon og jobber effektivt på sporsøk.Trivelig tispe uten støy og stress! Går godt sammen med andre hunder og lever til daglig i flokk med hunder av begge kjønn. Hun er bare stillt på to apportprøver og en utstilling. Jakter godt, trekker godt og er en god kløvhund. Hun har både norsk, svensk og dansk blod. Hennes far er INTBRCH DKBRCH DKJCH Bøgeskovens Gus og mor er Landinarnas Kajsa.

Apportprøve 2x 1. apport                                                                                                  Utstilling Very good

Fri for Willebrand II

Fjellgløtt`s AKG WaYa Koda

 

Sub Terram Jalla Jalla i stand

Hannhunden er bosatt i Skåne, og heter Sub Terram Jalla Jalla. Gusten, som han kalles til daglig, er en kraftig sortskimmel fra tyske og amerikanske linjer.
Han var bare et drøyt år når han etter planen skulle vært stillt på prøve i Tyskland, men siden han ikke var helt klar, ble dette ikke noe av. Siden maxalder på avlsmerriterende høstprøver der er 24 mnd, gikk dessverre det toget. Eierne går ikke jaktprøver i Sverige, så han er upremiert på jaktprøver, men er premiert på viltspor.Vi har selv jaktet over han på skog i Norge, og bestemte oss raskt for at dette var en hund vi ville bruke i avl. Han har god viltfinnerevne, stødig i stand, godt søksformat, og er veldig førbar! Han er skarp på rovvilt, og har meget god vannpasjon. Sikker og dyktig apportør! Sitter lydløs på post, og er helt fri for stress og støy!
Gusten er en utrolig trivelig hannhund som går like godt sammen med andre hanner som med tisper. Lever til daglig i flokk og kommer godt overens med alle.
Han er 64 cm høy, fri for Willebrand II.
På utstilling har han som beste resultat Cacib, BIS-5 Växjö Int (4300 hundar)
På viltsporprøve 1. pr åpen klasse

Gusten på utstilling

For mer info ta kontakt på tlf: 41047766 eller mail: ann-reidun@fjellglott.net