Valpesamling hos Anders Landin

Anders Landin

Vi har også i år vært hos Anders. På denne samlingen som var en “ekstrasamling” for strihårkullet manglet vi bare en hund. Strålende fremmøte denne siste helgen i juli! At alle gledet seg og var spente, ja,det var lett å se :)

Anders er en mann som villig deler av sin erfaring og kommer med konkrete eksempler på hvorfor ting går bra, eller ikke fullt så bra. At han har en god porsjon humor og artige historier gjør at en også får trimmet lattermusklene!

Emilie var heldig, ikke nok med at froskene også i år hadde mange barn, men folket fra trøndelag hadde med seg en jente, Ingrid,som kunne lekes med :) Stor stas!!

Jeg kunne med stor glede observere at mine valpekjøpere hadde gjort en flott jobb med dressuren på sine hunder!! Dere er flinke!! Anders fant selvsagt provokasjoner som fikk de fleste til å sprekke i lydigheten,med kun små justeringer så ble det stor suksess for alle sammen. Nesten alle fikk prøve seg inne hos kaninene. Ikke alle fikk stopp med en gang,muttern inkludert!! Nei, mine hunder kommer ikke ferdig dressert de heller… Men jeg vet at det finnes en god unnskyldning,jeg har IKKE gjort jobben godt nok! Men en liten tur ut i guds frie natur, et lite fader vår, og vips så husket jammen min hund også hva “sitt” faktisk betydde!

Alle hundene har meget god jaktlyst og arbeidslysten var det heller ikke noe i veien med! Vi hadde med en strihår utenom kullet også. Et flott eksemplar av en helbrun vorsteh,med flott pels og kraftig kropp! Familien til Varg hadde jobbet veldig godt med dressuren. De har stående invitasjon om å komme på besøk, eller bli med også neste år :)

Varg ble overbevist om at vann er gøy og apporten kom også rimelig spontant :)

Det ble ikke så mange bilder denne gangen,men Anders har fått til noen bilder! Du kan se hva han skriver om samlingen her

Den siste dagen hadde vi en liten uhøytidelig apportkonk. Flest objekter på 1 minutt. Her kunne hundene velge blandt div fugler,baller og dummier av ymse slag. Presset økte i det Anders utfordret muttern på arenaen.. En kan umulig vinne over Anders og hans hunder på det området! Men heldigvis for meg,så er underets tid ikke over ennå!! Met-Sho vant over Anders og pointeren Britta :)

En helg hos Anders kan trygt anbefales alle som ønsker å få mer ut av sin hund!