Kjøpe valp?

Har du lyst på valp?

Ta kontakt med oss for en hyggelig hundeprat. Vi ønsker å selge deg en valp som fyller dine behov. Det er derfor viktig at vi blir kjent før du får kjøpe valp av oss.

Som oppdretter er det vår oppgave å gjøre deg kjent med rasen og valpens behov, plukke ut rett valp til dine behov – det er ikke mulig å velge valp selv. Vi er tilgjengelige for deg som valpekjøper på telefon hele tiden for evt. spørsmål som du måtte ha. Vi forventer at du benytter deg av det når det trengs. Vi gir også personlig veiledning i dressur og oppdragelse av din hund, ta gjerne med hunden hit og vi hjelper deg med det du måtte ønske.

Som valpekjøper er det din oppgave å gjøre deg kjent med rasen og med oss som oppdrettere. Du plikter å sette deg inn i en valps behov (de er mange) den voksne hunds behov, og den aldrende hunds behov. Det er din oppgave å fylle alle disse behovene for hunden din, akkurat som du ville ha gjort for barna dine.

Som oppdrettere tilbyr vi:

  • Valper som er oppdrettet i hjemmemiljø (altså inne i huset), som er godt sosialiserte, vant med både store og små mennesker og andre hunder. De har også klippede klør og har kjørt bil flere ganger.
  • Valpene blir behandlet mot mark etter veterinærens anbefaling.
  • Valpene leveres: Chippet, med helseattest, Reg. i NKK, og med kjøpekontrakt.

Vi har lang erfaring med hund, og avler bare på hunder som er 100 % friske. Hundene skal i tillegg være premierte på utstilling eller jaktprøver. Det er en selvfølge at både hunn og hanndyr er fri for støy og stress.

Som valpekjøper får du:

  • Valpepakke
  • Opplæring og hjelp til det du måtte trenge (inkl. pelsstell og kloklipp)
  • En trygg, glad og livlig valp