Om oss

Vi som står bak Fjellgløtt er begge aktive jegere, jakt- og apportprøvedeltagere og har hver mer enn 25 års erfaring med hund. Kennelnavnet Fjellgløtt ble registrert i 2009, og Fjellgløtt’s Hundesenter er registrert i 2011.

Ann-Reidun er ivrig jeger og friluftsmenneske. Aktiv deltager på jakt- og apportprøver. Hun er utdannet Trinn 1, og Trinn 2 instruktør med spesialisering innen jakthund i NKK og NJFF, Fylkesinstruktør dressur i NJFF Hedmark, og godkjent aversjonsinstruktør. Hun har også trinn 1 og trinn 2 kurs i hundens adferd og mentalitet.

Autorisert hundemassør fra Nordisk Hundemassasjeskole v/ Carmen G. Kadim, Autorisert rehabiliteringsterapeut i fysioterapi på hund, har utdanning i lasermedisin og er Sertifisert laserterapeut av Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

I tillegg tar hun oppdateringskurs med jevne mellomrom. I perioden februar 2020 til april 2022 tok hun videreutdanning i Kranio sacral terapi og Ostopatisk teknikk og filosofi. Eksamen både skriftlig og praktisk, med bestått karakter april 2022

Hun vil som oftest være å finne på fjellet sammen med Terje og hundene , enten på trening, jakt, eller jaktprøver. Hennes ønske om å få ut det beste i hvert individ, gjør at hun like gjerne pakker teltet i sleden vinterstid, som hun tramper av gårde med fiskestanga i sekken om sommeren.

Terje er ivrig jeger og friluftsmann. Aktiv deltager på jaktprøver både på fjell og lavland – utdannet dressurinstruktør i NJFF. Terje vedlikeholder både sleder og vogn, og sørger for at alt slikt utstyr er klart til bruk. Han deltar også som instruktør på kurs i regi av Fjellgløtt`s Hundesenter.

© Fjellgløtt Hundesenter
Utvilket av: